Anesthesia Trolley

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

F-1

Konpigasi standar A1:

○ Drawers baja (5)

Iding Rak sisi

○ Sistem ngonci sentral (1)

Wheels Roda Dia.125mm sareng rem (4)

○ Anti-Bumper (4)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Langgan Newsletter kami

    Kanggo patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist urang, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal tiasa kabagi dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial kami
    • sns03
    • you-tube
    • sns01
    • sns02