Multipunction Manual Pesanggrahan

  • [Copy] Luxurious infant Bed(with trendelenburg and reverse trendelenburg 12°)

    [Salin] Ranjang orok mewah (kalayan trendelenburg sareng trendelenburg 12 °)

    Ranjang orok mewah (kalayan trendelenburg sareng trendelenburg 12 °) B-46 Ukuran: 870 × 530 × 920 ~ 1070mm Fitur utama: 1. Hapus bassinet palastik pikeun ngamankeun pisibilitas anu jelas pikeun pangamat. 2. Sudut inpéntasi disaluyukeun ku spring gas, 0-12 °. Jangkungna dilereskeun ku spring gas, 920-1070mm. 3. 100mm dia. Batering roda tunggal polyurethane nganggo rem di juru sabalikna, Anu caster puteran lemes bakal masihan transportaion jempé. 4. warna pink sareng warna biru kanggo pilihan.
  • Stainless steel infant bed B-39

    Baja orok karat Stainless B-39

    Ranjang orok stainless B-39 Ukuran: 810mm (L) * 460mm (W) * 960mm (H) Fitur utama: 1. Rangka baja tahan karat 2. dasar sareng tuang
  • Stainless steel infant bed(Tiltable)  B-36

    Ranjang orok stainless steel (Dengdekkeun) B-36

    Ranjang orok tahan karat (Dengdekkeun) B-36 Ukuran: 825mm (L) * 550mm (W) * 940mm (H) Fitur utama: 1. Rangka baja tahan karat, nganggo baskét palastik ABS 2. basa sareng pigura pikeun barang, nganggo tuang ( nganggo rem) Sudut 3.Inclination disaluyukeun ku sistem mékanika, 0-12 °
  • Epoxy coated Semi-fowler child  bed B-35-2

    Epoxy coated Semi-fowler budak ranjang B-35-2

    B-35-2 Ukuran: 1650mm (L) * 825mm (W) * 630 / 1285mm (H) Fitur utama: platform ranjang ditutupan 1.epoxy, alur wali aluminium alur; 2. Fungsi istirahat mundur 0 ~ 45 °, anu tiasa dioperasikeun ku engkol; 3. alur aluminium alur penjaga gél kalayan jangkungna anu luwes 4. Kargo ngiringan konstruksi sambel.
  • Three crank Manual Bed

    Tilu Pesanggrahan Manual Pesanggrahan

    Konfigurasi standar A-5 A1 ○ Salah sahiji pasangan sirah sareng suku HDPE ○ Salah sapasang roda sisi aloi aluminium ○ Sistem engkol manual (3) ○ liang Pole (4) ○ kantong saluran solokan (4) ○ Pusat sentral mewah castors (4)
  • Three crank Manual Bed

    Tilu Pesanggrahan Manual Pesanggrahan

    Konfigurasi standar A-1 A2 ○ Salah sahiji pasangan sirah sareng suku HDPE ○ Salah sahiji sapasang rel tilas baja system Sistem engkol manual (3) ○ IV Liang Pole (4) ○ Kantong saliran (4) ○ tuang pori sentral méwah (4)
  • Three crank Manual Bed

    Tilu Pesanggrahan Manual Pesanggrahan

    Konpigurasi A-1 A1-○ Salah sahiji pasangan sirah HDPE sareng papan ○ HDPE sisi rel sareng damping (4) ○ Sistem engkol manual (3) ○ IV Liang Pole (4) ○ Kantong saluran solokan (4) central Pusat sentral mewah castors (4)

Langgan Newsletter kami

Kanggo patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist urang, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal tiasa kabagi dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial kami
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02