Produk

  • [Copy] Luxurious infant Bed(with trendelenburg and reverse trendelenburg 12°)

    [Salin] Ranjang orok mewah (kalayan trendelenburg sareng trendelenburg 12 °)

    Ranjang orok mewah (kalayan trendelenburg sareng trendelenburg 12 °) B-46 Ukuran: 870 × 530 × 920 ~ 1070mm Fitur utama: 1. Hapus bassinet palastik pikeun ngamankeun pisibilitas anu jelas pikeun pangamat. 2. Sudut inpéntasi disaluyukeun ku spring gas, 0-12 °. Jangkungna dilereskeun ku spring gas, 920-1070mm. 3. 100mm dia. Batering roda tunggal polyurethane nganggo rem di juru sabalikna, Anu caster puteran lemes bakal masihan transportaion jempé. 4. warna pink sareng warna biru kanggo pilihan.
  • Stainless steel infant bed B-39

    Baja orok karat Stainless B-39

    Ranjang orok stainless B-39 Ukuran: 810mm (L) * 460mm (W) * 960mm (H) Fitur utama: 1. Rangka baja tahan karat 2. dasar sareng tuang
  • Stainless steel infant bed(Tiltable)  B-36

    Ranjang orok stainless steel (Dengdekkeun) B-36

    Ranjang orok tahan karat (Dengdekkeun) B-36 Ukuran: 825mm (L) * 550mm (W) * 940mm (H) Fitur utama: 1. Rangka baja tahan karat, nganggo baskét palastik ABS 2. basa sareng pigura pikeun barang, nganggo tuang ( nganggo rem) Sudut 3.Inclination disaluyukeun ku sistem mékanika, 0-12 °
  • Epoxy coated Semi-fowler child  bed B-35-2

    Epoxy coated Semi-fowler budak ranjang B-35-2

    B-35-2 Ukuran: 1650mm (L) * 825mm (W) * 630 / 1285mm (H) Fitur utama: platform ranjang ditutupan 1.epoxy, alur wali aluminium alur; 2. Fungsi istirahat mundur 0 ~ 45 °, anu tiasa dioperasikeun ku engkol; 3. alur aluminium alur penjaga gél kalayan jangkungna anu luwes 4. Kargo ngiringan konstruksi sambel.
  • Movable over bed table F-32

    Dipiceun méja méja F-32

    F-32 Dipiceun méja méja F-32 Ukuran: L795 * W400 * H700 ~ 960mm fitur utama: 1. kerangka baja epoxy kalayan papan top kayu 2. jangkungna tiasa disaluyukeun ku spring-spring tina 700 ka 960mm 3. dasar kalayan kastil dia.50mm, dua di antarana nganggo rem 4. Kargo ngahimpun konstruksi sambel.
  • Multi-function obstetric bed  B-45

    Ranjang bétere multi-fungsi B-45

    B-45 Ukuran ranjang bétérsét B-45: 1800 (L) × 600 (W) × 650/895 (H) mm Méja obstetric tujuanana dirancang pikeun pangiriman, aborsi sareng ujian ginekologis. Hal ieu dicirikeun ku operasi gampang, ékonomi, kaamanan sareng reliabilitas. Éta diwangun ku beungeut ranjang, bedstead sareng ranjang dasar. Beungeut ranjang ngagaduhan bagian tukang, bagian korsi sareng bagian suku. Gerakan luhur-handap bagian tukang sareng condong maju sareng mundur ti ranjang permukaan dikontrol ku roda leungeun operasi, anu ngajadikeun ...
  • Epoxy coating obstetric bed B-43-1

    Pelapis ranjang epoxy B-43-1

    Ukuran: 1680mm (L) * 620mm (W) * 800mm (H) Fitur utami: 1. kerangka cooxy, kasur poliuretana kualitas luhur; Bagian 2.Three, sésana deui (disaluyukeun ku spring gas), fungsi sésana dengkul (dikawasa ku sistem mékanik gear); 3. Alat ngadukung dua kali, sareng hiji mangkok SS handapeun méja 4. Dasar sareng suku pedal, sukuna nganggo karét anti bising 5. Kargo ngirit ngawangun konstruksi.
  • Stainless steel obstetric bed B-42-1

    Ranté baja tahan karat B-42-1

    ukuran: 1680mm (L) * 600mm (W) * 800mm (H) Fitur utami: 1. kerangka stainless steel, kasur poliuretana kualitas luhur; 2. Tilu bagian, sésana deui (disaluyukeun ku spring gas), fungsi sésana dengkul (dikawasa ku sistem mékanik gear); 3. Alat ngadukung dua kali, sareng hiji mangkok SS handapeun méja 4. Dasar sareng suku pedal, sukuna nganggo karét anti bising 5. Kargo ngirit ngawangun konstruksi.
  • Stainless steel contaminant tub trolley

    Trol bak tina karét tahan karat

    Trol bak bakar polong F-30 Ukuran: 290mm (D) * 420mm (H) fitur utama: 1. konstruksi stainless steel sareng bak plastik di luhur; 2. dasar sareng tuang kincir swivel dia.100mm 3. bak plastik tiasa dirobih baja karét nalika dipénta khusus. Punten énget ngahubungi kami kanggo harga ieu kusabab robahan ieu.
  • stainless steel I.V. rod for M-4

    stainless steel IV rod pikeun M-4

    stainless steel IV rod pikeun M-4 fitur utama: 1. tabung teleskopik stainless steel 2. luhur sareng 4 chrome
  • IV stand (type C)

    Nangtung IV (ngetik C)

    IV nangtung (ngetik C) fitur utama: 1. tabung buleud stainless steel sareng basa palastik ABS; 2. jangkungna tiasa disaluyukeun tina 135cm ka 240cm; 3. puncak sareng 4 cangkang kromo, basa palastik ABS nganggo tuang
  • Accompany chair F-44-2

    Korsi dibéré F-44-2

    Ukuran: L1900 * W530 * H240 / 400mm fitur utama: 1. kerangka baja dilapisan epoksi, bolu luhur kualitasna sareng panutup kulit buatan 2. basa sareng tuang kastil 3. produk ieu tiasa dianggo salaku duanana korsi sareng ranjang
1.2345 Teras> >> Halaman 1/5

Langgan Newsletter kami

Kanggo patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist urang, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal tiasa kabagi dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial kami
  • sns03
  • you-tube
  • sns01
  • sns02