Dua fungsi Korsi Listrik

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

DA-11

Konpigurasi standar A1-Standar

○ Salah sapasang sirah sareng HDPE sirah

○ rel sisi HDPE sareng damping (4)

○ Motors (2)

○ ngadalikeun kontrol (1)

○ liang liang (4)

○ Kantong saluran solokan (4)

○ tuangeun senter sentral méwah (4)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Langgan Newsletter kami

    Kanggo patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist urang, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal tiasa kabagi dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial kami
    • sns03
    • you-tube
    • sns01
    • sns02